Partners

© Copyright 2012 FF Coachen

FF Coachen werkt samen met partners die zich ook sterk maken voor kinderen waarbij het leren niet als vanzelfsprekend gaat, of het leven zo af en toe wat zwaarmoedig is.

Functionele Oogzorg Nederland

FF Coachen is lid van het FON van Olly Satour, een multidisciplinaire oogzorgorganisatie. Het is een platform waar professionals uit het onderwijsveld en de (para)-medische wereld nauw samenwerken met opticiens en optometristen. Het doel is het publiek informeren en adviseren over visuele problemen en de (mogelijke) nadelige gevolgen hiervan.
> Lees meer over FON

Oogmetrie

FF Coachen verzorgt ook visuele screeningen en trainingen. Hiervoor werken we samen met Hans de Bruijn, Oogmetrie Haarlem. Hij is geregistreerd bij het kwaliteitsregister voor Paramedici en heeft ruim 36 jaar ervaring in alle facetten van het vak.
> Lees meer over Oogmetrie Haarlem

Bureau Bezem

Bureau Bezem is gespecialiseerd in beelddenken. Beeld en Brein®, Into Bounce Leren in Beweging en STERKerSTAAN® zijn onderdelen van Bureau Bezem. Anneke Bezem en Marjon Lugthart zijn specialisten op dit vakgebied.
> Lees meer over Bureau Bezem

Sensikids Coaches

FF Coachen is geregistreerd als Sensikids coach en daarmee HSP-consulent (High Sensitive Person). Een Sensikids coach voldoet aan de kwaliteitsnormen van Sensikids en staat in het kwaliteitsregister.
> Lees meer over Sensikids Coaches